Zo werkt het 2017-09-20T11:27:02+00:00

Zo werkt
Wereldwijd Wi-Fi

Een veilig netwerk, altijd bij de hand.

Wereldwijd Wi-Fi voorziet in een mobiele Wi-Fi router (Mi-Fi). Hiermee ben je met één druk op knop online op reis. Je ontvangt na bestelling een Mi-Fi die wij hebben ingesteld voor het land van uw bestemming met de door jou gekozen bundel. Zet je Mi-Fi aan op reis en verbind tot 5 apparaten tegelijk!

protected-wireless-network         wifi-logo     worlwide-transmission-1     wifi-car

Huren of kopen

Bij Wereldwijd Wi-Fi kun je kiezen voor huren of kopen. Ga je af en toe op reis, of naar bestemmingen buiten Europa, dan is huren iets voor jou. Reis je geregeld of wil je graag je eigen Mi-Fi hotspot of sim only, dan kun je kiezen voor een EU of wereldpakket.

Huur een Mi-Fi
Koop een Mi-Fi
Koop simkaart

Spelregels

Bij Wereldwijd Wi-Fi kun je diverse kanten op. Wij proberen iedereen een geschikt product aan te bieden. Wij hebben de verschillen voor je op een rijtje gezet.

Mi-Fi huren

 • Voor het huren van een Mi-Fi betaal je een borgsom van €150,-. Dit bedrag krijg je na retourontvangst terug minus de kosten van de bestelling.

Mi-Fi kopen

 • Als je een MiFi koopt dan betaal je eenmalig de aanschafkosten. Dit is inclusief een simkaart met gratis 1GB. Zo kun je direct aan de slag. Als je meer data wilt hebben kan dat, die kun je later zelf bijbestellen via je eigen persoonlijke account.

EU simkaart kopen

 • Je koopt een simkaart en betaalt daarvoor eenmalig de aanschafprijs. De sim komt met gratis 1GB. Zo kun je direct aan de slag. Als je meer data wilt hebben kan dat, die kun je later zelf bijbestellen via je eigen persoonlijke account. Je moet de simkaart wel even zelf installeren in je MiFi, tablet of smartphone. We sturen een handleiding mee om dit te doen. Als het niet lukt kun je ons altijd bellen voor support.

 • Zorg ervoor dat je de juiste APN instellingen instelt. Ga naar onze support pagina voor een handleiding.

Controleer je dataverbruik

Gigabytes, megabytes, ze vliegen er doorheen. Zorg dat je je datategoed zorgvuldig gebruikt.

 • Zet je Mi-Fi uit als je deze niet gebruikt
  Als je geen gebruik maakt van de Mi-Fi, zet deze dan uit. Als de Mi-Fi uitstaat kan er geen data worden verbruikt. Daarnaast bespaar je hiermee ook stroom en raakt je accu niet leeg.
 • Schakel automatische updates uit

  Zorg dat er geen ongewenst dataverbruik plaatsvindt. Automatische updates op laptop, tablet of telefoon kunnen een groot deel van je datategoed wegsnoepen.

 • Sluit actieve apps

  Actieve apps verbruiken data op de achtergrond. Je kunt hier eenvoudig op besparen door regelmatig openstaande apps te sluiten.

google-site-verification: google351a6fb0133c6c79.html