Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op al je vragen

ALGEMEEN

Een Mi-Fi is een Mobiele Wi-Fi Router. De router voor onderweg of voor flexibele doeleinden is ongeveer even groot als een mobiele telefoon.
Op het moment dat je de Mi-Fi aanzet gaat deze opzoek naar een 3G of 4G signaal. Een moment later wordt dit signaal omgezet in een Wi-Fi connectie. Onze Mi-Fi’s zijn vooraf ingesteld, dat betekent dat je online bent met één druk op de knop.

Ja, dat kan. Als je een bestelling bij ons plaatst heb je het recht om deze binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren. Je krijgt je volledige aankoopbedrag terug. Dit kan alleen als je de MiFi/simkaart onbeschadigd retourneert, en er nog geen data is verbruikt. Anders worden de kosten van het dataverbruik in rekening gebracht. 

Ja, het is mogelijk om te bellen via Whatsapp, Skype, Viber etc.

MI-FI HUREN

Ja, 4G snelheid is prettig. Pagina’s laden sneller en daardoor zul je in kortere tijd meer data gebruiken. Dat is natuurlijk prima. Houd hier wel rekening mee.
Je bestelling is zeker 3 dagen voor vertrek in huis. Normale bestellingen worden verstuurd middels briefpost.
Dat is helaas niet mogelijk. In de Mi-Fi zit een dagbundel die vooraf is ingesteld. Deze kunnen wij op afstand niet voor je upgraden. Zorg er dus voor dat je een bundel kiest die voldoet aan je datagebruik.
Ja! Het verlengen van je huurperiode is geen probleem. Stuur ons een mailtje/SMS, of bel ons en wij maken het direct in orde voor je.
Je kunt altijd gratis annuleren tot 7 werkdagen voor vertrek. Daarna, als het pakket reeds onderweg is, zijn wij genoodzaakt om €5,- in rekening te brengen.

MI-FI KOPEN

In de Mi-Fi zit een EU-simkaart. Deze is te gebruiken in de volgende landen:

België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guernsey, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland

SIMKAART KOPEN

Voor het correct instellen van de EU-simkaart in je apparaat zijn 2 zaken belangrijk:

  1. Dataroaming moet aanstaan (zo kan er data worden ontvangen)
  2. De APN-instellingen moeten worden gewijzigd
    (Profielnaam = keepgo, APN = internet.keepgo.com)
Ja, dat kan. Je kunt de EU-simkaart voor diverse devices gebruiken. Let er op dat de APN instellingen goed moeten staan.

BESTELLEN & VERZENDEN

Om de beschikbaarheid van de Mi-Fi te garanderen adviseren wij je om 10 dagen voorafgaand aan je reis te bestellen. Anderzijds, wij kunnen je pakket dezelfde dag nog bezorgen middels een spoedzending*

Door op een doordeweekse dag voor 12.00 uur te bellen naar 040-4015019! Een spoedkoerier bezorgt dan tussen 18:00 – 22:30 je bestelling. De kosten voor een spoedzending bedragen €15,-

GARANTIE

Bij Wereldwijd Wi-Fi betaal je niet voor iets dat niet werkt. Onze support afdeling helpt je graag om problemen te verhelpen. Is er absoluut geen bereik op je bestemming, of is er een technisch mankement, dan zullen wij je tegemoet komen voor het ongemak.