Handleiding APN instellen ‘Beeline/ZTE MF920 + MF90 Mi-Fi router’

Hieronder vind je een voor een stap-voor-stap handleiding voor het aanpassen van de APN-instellingen.

Voordat je het instructiefilmpje bekijkt zijn 3 dingen belangrijk:

1. Zet je router aan met daarin de (nieuwe) simkaart.
  2. Verbind de router met je device (telefoon, laptop, tablet). Hierin zullen de instellingen van de router worden aangepast.
  3. Open de internetbrowser en surf naar: 192.168.8.1 (of 192.168.0.1)

Succes!

Kom je er zelf toch niet uit, dan kun je ons altijd bellen op 040-4015019 voor assistentie.